Henricuskade 101A
2497 NB Den Haag
070-3077661
Hobbijou - ibiza6header Hobbijou - ibiza3header Hobbijou - autumn 2013 armband no 4 Hobbijou - 10 Hobbijou - bedels Hobbijou - autumn 2013 armband no 3 openingstijden
dinsdag tm zaterdag
10.00 - 17.00

Home

hobbijou 2016


Bij Hobbijou kun je heerlijk struinen tussen de op kleur gesorteerde kralenbakken. Omdat kiezen heel moeilijk is, ook voor ons, hebben we een mega grote hoeveelheid aan leer in huis. Onze collectie metalen onderdelen is afgestemd op de laatste trends. Wij verkopen metalen in de kleuren Antique Silver, Rose Gold, Goud, Gunmetal en Koper. Hobbijou is een DQ-kralenwinkel. Dat wil zeggen dat Hobbijou het grootste assortiment Designer Quality metalen bedels, sloten, schuivers en tussenzetsels heeft om zelf de meest trendy sieraden te maken. Vaak zie je onze bedels en sloten ook terug in de ontwerpen van de grote sieradenmerken in binnen- en buitenland.

Hobbijou verkoopt alleen nikkelvrije producten.

Zoek je iets aparts...of een leuk cadeau....wij verkopen sieraden van het merk BJ-sieraden. Ook online te bestellen via www.bj-sieraden.nl.

Doe eens gek en boek een workshop. Samen met vriendinnen of lekker alleen een gezellige middag doorbrengen in onze winkel en leuke nieuwe technieken leren. Onder professionele begeleiding krijg je uitleg over de techniek die je wilt leren. Een stukje kleur en materiaal advisering hoort daar automatisch bij.

Wij bieden veel verschillende workshops aan die je op deze website ook allemaal nog eens nader kunt bekijken op de pagina 'workshops sieraden'. Heb je een keuze gemaakt, dan kun je een mailtje sturen op welk moment je wilt langskomen. Bovenaan de pagina staat aangegeven op welke momenten wij deze workshops verzorgen. Stuur je reservering per mail en je ontvangt van ons altijd binnen 24 uur een reactie. Reserveringen voor workshops worden niet telefonisch aangenomen! Dit kan alleen per mail.Naast een eenmalige workshop bieden wij voor de liefhebbers ook cursussen en dagworkshops aan. Zie hiervoor de aparte pagina's 'dagworkshop sieraden' en 'cursus sieraden'.

Wil je graag onze nieuwsbrief ontvangen en profiteren van leuke acties en op de hoogte blijven van nieuwe workshops en artikelen? Onze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit onze webwinkel www.belle-juul.nl. in de linkerkolom onderop kun je je naam en mailadres opgeven. Nadat je de ontvangstmail hebt geaccordeerd loop je niets leuks meer mis.

Telefonische bereikbaarheid:
In verband met de drukte kunnen wij de telefoon niet altijd opnemen. Stuur dan even een mailtje of kom gezellig langs in de winkel. De koffie staat klaar!


BewarenBewarenBewarenBewarenBewaren