Henricuskade 101A
2497 NB Den Haag
070-3077661
Hobbijou - Hobbijou - nieuwe trend zomer 2012 donkerblauw Hobbijou - leerarmband Hobbijou - 8 Hobbijou - ibiza5header Hobbijou - enkele hamerslag armband openingstijden
dinsdag tm zaterdag
10.00 - 17.00

Home

zwarte regaliz armbandenIn onze kralenwinkel kun je heerlijk struinen tussen de op kleur gesorteerde kralenbakken en manden met diverse leersoorten. Hobbijou heeft het grootste assortiment kralen en metalen bedels en tussenzetsels om zelf de meest trendy sieraden te maken. Kies je voor zilverkleur, goud of rose, we hebben volop modellen om genoeg variatie in je sieraden aan te brengen. Werk je graag met leer, kom dan zeker eens langs. Je zult moeite hebben met kiezen!

Zoek je een trendy ketting, armband of een paar spetterende oorbellen. In onze winkel verkopen wij ons label BJ, die is overigens ook te bezichtigen en bestellen via onze website www.bj-sieraden.nl. Wil je liever zelf aan de slag?, laat je inspireren door onze sieraden en zoek zelf je eigen materialen.

Op 3 maart jongstleden hebben wij de deuren van onze groothandel Bellia geopend. Heb je een KVK-registratienummer gerelateerd aan de sieradenbranche, dan kun je een account aanvragen via de website www.bellia.nl. Kom je liever langs om live je spulletjes uit te zoeken, bel dan tijdens de openingstijden van bellia of maak een afspraak via telefoonnummer 06-50863917.

Pak je hobby weer op en zie de verschillen met voorgaande jaren....er liggen weer nieuwe uitdagingen voor je klaar in onze gezellige kralenwinkel! Kom dus snel langs om nieuwe inspiratie op te doen. VIa onze kralenwebwinkel, www.belle-juul.nl, kun je ook digitaal losse artikelen bestellen en laten opsturen. Wil je liever alles live bekijken, dat kan tijdens de reguliere openingstijden van hobbijou, van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Over onze trendy workshops en cursussen kun je via de linkerkolom meer te weten komen. Je kunt je bij ons individueel inschrijven, maar heb je een groepje, zoek je een gezellig bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest waarbij je iets moois mee naar huis kunt nemen, mail dan even voor de mogelijkheden naar: atelier@hobbijou.nl. Het is namelijk voor groepen vanaf 6 personen mogelijk om een doordeweekse avond een workshop te komen doen.

Kun je helaas niet komen op de ladiesnight en wil je wel graag op de hoogte blijven van nieuwtjes in onze winkel en nieuwe trends meld je dan even aan voor onze nieuwsbrief.
Nieuwe workshop vanaf 20 september 2014 te boeken: WORKSHOP BOOTACCESSOIRE MAKEN

Wist u dat Hobbijou inmiddels op meer fronten actief is? We hebben een webwinkel voor particulieren, een groothandel voor de zakelijke klant en eigen sieradenlijn! Deze zijn te vinden op de volgende websites:

www.bj-sieraden.nl
www.bellia.nl
www.belle-juul.nl
facebook
twitter

Wilt u in onze nieuwsbrief ontvangen en profiteren van leuke acties en op de hoogte blijven van nieuwe workshops en artikelen?
klik dan hier en vul uw naam en emailadres in de linkerkolom onderin even in! Wij mailen eens per maand!

groene half metaal armband (klein)  groene leerarmband 4-lagen(klein)  zwarte half metaal armband(klein)  zwarte leerarmband 4-lagen(klein) 
 blauwe leerarmband 4-lagen(klein) bruine half metaal armband(klein)   zwarte regaliz armbanden(klein) blauwe leerarmband met ketting(klein)