Welkom

hobbijou 2016Bij Hobbijou kun je heerlijk struinen tussen de op kleur gesorteerde kralenbakken. Omdat kiezen heel moeilijk is, ook voor ons, hebben we een mega grote hoeveelheid aan leer in huis. Onze collectie metalen onderdelen is afgestemd op de laatste trends. Wij verkopen metalen in de kleuren Antique Silver, Rose Gold, Goud, Gunmetal en Koper. Hobbijou is een DQ-kralenwinkel. Dat wil zeggen dat Hobbijou het grootste assortiment Designer Quality metalen bedels, sloten, schuivers en tussenzetsels heeft om zelf de meest trendy sieraden te maken. Vaak zie je onze bedels en sloten ook terug in de ontwerpen van de grote sieradenmerken in binnen- en buitenland. Alles is nikkelvrij!

Bij Hobbijou kun je ook een leuke workshop volgen. Samen met vriendinnen of lekker alleen een gezellige middag doorbrengen in onze winkel en leuke nieuwe technieken leren. Onder professionele begeleiding krijg je uitleg over de technieken die je wilt leren. Een stukje kleur- en materiaal advisering hoort daar automatisch bij.

Wij bieden veel verschillende workshops aan die je op deze website ook allemaal nog eens nader kunt bekijken op de pagina 'workshops sieraden'.
Naast een eenmalige workshop bieden wij voor de liefhebbers ook cursussen en dagworkshops aan. Zie hiervoor de aparte pagina's 'dagworkshop sieraden' en 'cursus sieraden'.
Wil je graag onze nieuwsbrief ontvangen en profiteren van leuke acties en op de hoogte blijven van nieuwe workshops en artikelen? Onze nieuwsbrief wordt verstuurd vanuit onze webwinkel www.belle-juul.nl. in de linkerkolom onderop kun je je naam en mailadres opgeven. Nadat je de ontvangstmail hebt geaccordeerd loop je niets leuks meer mis.

Eigen merk:
Zoek je een leuk cadeau? Wij hebben vast iets voor je. Hobbijou verkoopt de sieraden van het merk BelleJuul fashion accessories. Ook online te bestellen via www.bj-sieraden.nl.

Forever Aloe Vera Den Haag:
Per heden is in Hobbijou een shop-in-shop gevestigd van Forever Aloe Vera.
De producten hebben een basis van 100% Aloe Vera. Het grote voordeel van de producten is dat zij 100% natuurlijk zijn en goed voor de gezondheid. In de winkel kun je navraag doen over de werking van de producten. Wij organiseren ook maandelijks FeelGood avonden voor diegenen die meer willen weten en de producten willen uitproberen, proeven en ervaren.
In de linkerkolom kun je er meer over lezen en direct doorlinken naar de Forever-webshop.

Nieuwsbericht:
Door onderzoek is onlangs aangetoond dat een aantal grote Nederlandse sieradenmerken gebruik maken van metalen onderdelen waar teveel verboden metalen in zitten, waaronder ook Nikkel. Deze metalen zijn zeer schadelijk voor de gezondheid en dus verboden volgens de richtlijnen van de EU.
Hobbijou werkt al jaren conform deze richtlijnen en verkoopt daarom alleen maar  nikkelvrije producten.
Bij Hobbijou koop je dus alleen maar gezonde sieraden :-).


Telefonische bereikbaarheid:
In verband met de drukte kunnen wij de telefoon niet altijd opnemen. Stuur dan even een mailtje of kom gezellig langs in de winkel. De koffie staat klaar!