Welkom

hobbijou 2016

Op zaterdag 5 mei is de winkel gesloten.

In de kralenwinkel

Bij Hobbijou kun je heerlijk struinen tussen de op kleur gesorteerde kralenbakken. Omdat kiezen heel moeilijk is, ook voor ons, hebben we een mega grote hoeveelheid aan kralen, metalen en leer in huis. Onze collectie metalen onderdelen is afgestemd op de laatste trends.

Wij verkopen onderdelen in de kleuren Antique Silver, Rose Goud, Goud, Gunmetal en Koper. Hobbijou is een DQ-kralenwinkel. Dat wil zeggen dat Hobbijou het grootste assortiment Designer Quality metalen bedels, sloten, schuivers, kralen en tussenzetsels heeft om zelf de meest trendy sieraden te maken. Vaak zie je onze bedels en sloten ook terug in de ontwerpen van de grote sieradenmerken in binnen- en buitenland. Alles is nikkelvrij!

Bij Hobbijou kun je samen met vriendinnen of lekker alleen een gezellige creatieve middag doorbrengen. Er is genoeg te zien en er zijn altijd weer nieuwe leuke items te spotten. Je kunt bij Hobbijou ook lekker plaats nemen om op eigen gelegenheid aan de slag te gaan.

Vind je het leuk om nieuwe technieken te leren dan kun je een workshop boeken. Onder professionele begeleiding krijg je dan uitleg over verschillende technieken, waarna je een keuze maakt wat je op dat moment wilt leren maken. Een stukje kleur- en materiaal advisering hoort daar automatisch bij.

Eigen merk BelleJuul fashion accessoires

Zoek je een leuk cadeau? Wij hebben vast iets voor je. Hobbijou verkoopt de sieraden van het merk BelleJuul fashion accessories. Deze sieraden zijn ook online te bestellen via www.bj-sieraden.nl. Vind je het lastig om voor een ander een keuze te maken. In de winkel zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar.

Forever Aloe Vera Den Haag

Per heden is in Hobbijou een shop-in-shop gevestigd van Forever Aloe Vera.
De producten hebben een basis van 100% Aloe Vera. Het grote voordeel van de producten is dat zij 100% natuurlijk zijn en goed voor de gezondheid. In de winkel staan we je graag te woord hierover.

Telefonische bereikbaarheid

In verband met de drukte kunnen wij de telefoon niet altijd opnemen. Stuur dan even een mailtje of kom gezellig langs in de winkel. De koffie staat klaar!

Binnenkijken...