Welkom


Hobbijou is onlangs (1 mei 2020) overgenomen door Vrolijk Atteljee.

De kralenwinkel Belle & Juul is onderdeel van Vrolijk Atteljee en bevindt zich in een sfeervol pand direct naast de AH in de Kerklaan 72A te Rijswijk.


kerklaan-72a.jpg

Deze website zal t.z.t. ophouden te bestaan. Voor actueel nieuws ga naar:
www.vrolijkatteljee.nl
www.belle-juul.nl
of social media:
FB: Belle & Juul
Instagram: @belle.juul

nieuwe adres en openingstijden
Belle & Juul

woensdag        10.00-17.00 uur
donderdag        10.00-17.00 uur
vrijdag             10.00-17.00 uur
zaterdag           10.00-16.00 uur

Vrolijk Atteljee / kralenwinkel Belle & Juul
Kerklaan 72A
2282 CL RIJSWIJK

 Belle & Juul kralenwinkel

Bij Belle &  Juul kun je heerlijk struinen tussen de op kleur gesorteerde kralenbakken. Omdat kiezen heel moeilijk is, ook voor ons, hebben we een mega grote hoeveelheid aan kralen, metalen en leer in huis. Onze collectie metalen onderdelen is afgestemd op de laatste trends.
Wij verkopen onderdelen in de kleuren Antique Silver, Rose Goud, Goud, Gunmetal en Koper. Belle & Juul is een DQ-kralenwinkel. Dat wil zeggen dat Belle & Juul het grootste assortiment Designer Quality metalen bedels, sloten, schuivers, kralen en tussenzetsels heeft om zelf de meest trendy sieraden te maken. Vaak zie je onze bedels en sloten ook terug in de ontwerpen van de grote sieradenmerken in binnen- en buitenland. Alles is nikkelvrij!
Tevens zijn alle kralen en onderdelen te koop via onze webshop: www.belle-juul.nl.
Workshops zullen binnenkort weer van start gaan in het Tuin Atteljee, gelegen achter de winkel. Volg ons op Social Media voor actueel nieuws!
Facebook: Belle & Juul / Instagram: belle.juul

Vrolijk Atteljee

Vrolijk Atteljee verkoopt al uw teken- en schildermateriaal en kunst en is tevens een bron van inspiratie. De schilderworkshops en lessen die voorheen gegeven werden in de achterkant van de winkel, wat nu kralenwinkel is, worden gegeven in onze 2e locatie, de Freestyle Paintbar. Check onze workshopagenda op www.vrolijkatteljee.nl/agenda.html voor alle ingeplande workshops

Freestyle Paintbar

In de Van Gijnstraat 11 B te Rijswijk bevindt zich onze Freestyle Paintbar, www.freestylepaintbar.nl! Dit is de ultieme locatie voor bedrijfsuitjes, familie-uitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes of om zomaar eens los met verf te gaan! U maakt een vrij werk in een tijdsbestek van maximaal 1 ½ uur. Er mag zonder beperkingen gespat, gerold, gespoten en geschilderd worden.
Voor groepen vanaf 8 personen hebben wij groepsarrangementen waarbij de workshop aangevuld kan worden met een aangeklede borrel, lunch of buffet.
Naast de Freestyle Painting Workshops worden alle workshops van Vrolijk Atteljee sinds de Corona tijd ook in deze locatie gegeven, aangezien we hier ruimschoots de RIVM regels kunnen naleven. Alle ingeplande workshops van Vrolijk Atteljee (inclusief de Freestyle Painting Workshops) vindt u op vrolijkatteljee.nl/agenda

Volg ons op Facebook en Instagram!